A férfiasan vonzó, kifinomult külső és a hamisítatlan hipster kultúra vibe-ja jár Neked is. Hiszen a wet shaving nem csak egy egyszerű napi rutin, hanem egy igazi szertartás, valódi szerelem. – Miért ne vinnéd haza?

 

Kézzel készült prémium borotválkozási eszközök – nem csak a vitrinedbe

 

Solingen városa, mint a borotválkozás kultúrájának mekkája

Számunkra kiemelten fontos a magas minőség, ezért mind a kiváló borotvakések, mind pedig a borotválkozási szettek és kiegészítők nagy részét a németországi Solingen városából hozzuk el Neked. A nagy múltú város híres manufaktúráiról, mint például a Robert Klaas, vagy az összeépült Dovo és Merkur gyárak, melyek magukban egyesítik az innovációt és a hagyományos eljárások értékét. Ha az élethosszig tartó minőséget, markáns és határozott vonalvezetést, valamint a klasszikus design-t részesíted előnyben, akkor személyiségedhez ezek a borotva készülékek tökéletesen illeni fognak.

 

Milyen színvonalas gyártókkal találkozhatsz még?

A Mühlénél nem csak a letisztult formavilág játszik főszerepet, hanem a saját technológiai fejlesztések a gondos figyelem mellett, mely a kézzel válogatott alapanyagokra való igényességet is tükrözi. Ha számodra nem csak a dinamikus stílus, hanem a tudatosság is fontos, akkor választhatsz organikus és vegán termékeket is. Az sem baj, ha még csak ismerkedsz a wet shaving szubkultúrájával – számodra a professzionális tanuló borotvakések lesznek a legmegfelelőbbek. Ennek minőségét saját márkánk, az Extrasol biztosítja számodra, melyeket választhatsz egyéb partnereink kínálata mellett.

 

Történelmi mese és innováció itthon – miért mi?

Családi finomacéláru vállalkozásunk története egészen az 1920-as évekig nyúl vissza, melynek hagyományos jellegét őrizzük a folyamatos technológiai fejlesztések mellett – ennek köszönhetően jöhetett létre a Borotválkozás.hu is.

A késekhez való szakértelmünket és fő profilunkat az 1970-es és ’80-as évektől kezdtük el bővíteni, - ekkor már több külföldi világcéggel léptünk kapcsolatba és kezdtük prémium termékeinket is forgalmazni Magyarországon. Borotvakéseket és az egyéb borotválkozási termékeket 20 éve kezdtük el hazai piacra hozni, hogy a folyamatos innováció és fejlődés szellemében megteremtsük a jövő tradícióját - mely Nélküled nem jöhetne létre.

Elsőként a Dovo Solingen tradicionális szénacél borotvakésével bővítettük új profilunkat, mely az egyik leghíresebb solingeni manufaktúra modellje. Ma már több száz borotvakészülékből és kiegészítőből választhatsz, ahol a legmagasabb kategóriájú gyártók képviseltetik magukat. Szakmai tapasztalatunk általad újra fogalmazódik minden alkalommal, mikor segítünk választ találni kérdéseidre a hagyományos borotválkozással  kapcsolatban. Tudj meg többet a legújabb trendekről és légy részese ennek az igazán exkluzív szellemiségnek, - a Hungarian Wet Shaving Society Facebook csoportunkban.