Kipróbálná a wetshavinget, de nem szeretne vagyonokat költeni rá?

Észszerű gondolat, épp ezért ajánlunk most Önnek két olyan terméket, melyek minőségükben kiválóak, letisztult dizájnjuk pedig lehetővé teszi, hogy elérhető áron jusson hozzájuk.

Extrasol Quality 4 részes borotválkozási szett:

Az Extrametál saját márkás terméke a valódi belépő szintet képviseli. Minőségi darabokból összeállított kellékegyüttes. A zártfésűs Lord borotválkészülékhez Solingenben gyártott Titania (sörte) pamacs társul, az állvány és a hozzátartozó tálka pedig rozsdamentes acélból készültek. Ez a termék nem csak a wetshaving világában megléphető első lépcsőfok, de fürdőszobájának ékévé is válhat.

Mühle borotválkozási készlet (HJM):

A német Mühle manufaktúrájának terméke már egy következő lépcsőnek is beillik, de még mindig a legkellemesebb árfekvésű brandelt, német termékegyüttes. Kiváló, minőségi rozsdamentes alapanyagokból készült. Ez a szett nyitott fésűs borotvakészülékkel érkezik, melyet a tapasztaltabb felhasználóknak ajánlunk. A pamacs pedig a Mühle saját HJM brandjelzésével ellátott, vaddisznó sörtéből készült megoldása.

Ismerkedjen meg a wetshavinggel, alakítsa ki saját borotválkozási rituáléját, mely nem csak hatékonyabb borotválkozást jelenthet, de tradícionális, környezettudatosabb és nagyobb élmény, mint a 21. században megszokott, kapkodó, irritációkkal teli 'borotválkozás'.

#shavelikeyourgrandpa