Victorinox

130 éves szenvedély - mely összeköti a tradíciót az innovációval

A Victorinox története az 1884-ben kezdődött, mikor Karl Elsener megnyitotta első kés készítő műhelyét Ibach-Schwyz-ben. Legelőször 1891-ben gyártott katonai zsebkéseket a svájci hadseregnek - melyre az egyik leghíresebb Swiss Army kollekció is épül. Ez alapozta meg a virágzó családi vállalkozás, majd világvállalat sikeres jövőjét is. A Victorinox filozófiáját és céges kultúrájának azóta is fókusza a svájci kulturális értékek iránti szolidaritás, illetve a ragaszkodás a tradíciókhoz - folyamatos fejlődés mellett.

 

Vállalati felelősségvállalás

A Victorinox piaci részesedéseinek 90%-át a Victorinox Alapítványba fekteti, mely a vállalat optimális működésének biztosítékaként szolgál. A fennmaradó 10%-os részesedést non-profit módon gyűjti, mellyel jótékonysági kezdeményezéseket támogat. 

 

Victorinox, a gyártók világából kiemelkedő fontosságú svájci bicskagyár több mint 100 éve a többfunkciós zsebkések legendás választékát biztosítja számunkra. Itt minden funkció megtalálható, a különböző funkciók optimális összetétele esztétikus és strapabíró modellekben ölt testet. Ez a világon egyedülálló zsebkésválaszték több száz terméket jelent, amelyből mindenki megtalálja a magáét.