Az Extrasol Quality borotvakésről őszintén

                Ezen cikk keretein belül szeretnénk reagálni az évek alatt összegyűlt véleményekre sajátmárkás termékünkkel, az Extrasol borotvakéssel kapcsolatban.

Cégünk eredeti tervei alapján a termék bevezetésekor – 15 évvel ezelőtt – az volt a célkitűzésünk, hogy egy alacsony áron megvásárolható, de minőségi eszközzel népszerűsítsük a hagyományos borotválkozást Magyarországon.

Ekkoriban, még megközelítő áron sem volt beszerezhető borotvakés hazánkban, aki szerette volna kipróbálni, milyen érzés borotvakéssel borotválkozni, súlyos tízezer forintokat kellett, hogy fizessen egy közép-felső kategóriás borotvakésért (pl. Dovo Solingen), ennek kiküszöbölésére nyújtott és nyújt azóta is alternatívát az Extrasol Quality. Azóta a gazdasági környezet megváltozott. Itt most előre bocsátjuk, hogy pár hónapon belül új termékvonalat vezetünk be, mivel vásárlói visszajelzésekből erős igényt realizálunk középkategóriás borotvakésekre.

 

Mindezek előtt viszont szeretnénk kiemelni a belépőszint becsületét és jelentőségét.

 

                Munkatársaink évek óta hangsúlyozzák szaküzleteinkben, hogy ez a borotvakés nem egy életre szóló megoldás, hanem egy gyakorlóeszköz, mellyel a felhasználó a felső kategóriás borotvakés árának töredékéért tapasztalhatja meg a hagyományos borotválkozás mikéntjét. Továbbá a felhasználó megtanulhatja a hagyományos borotválkozási kultúra további aspektusait is, fenni, bőrözni stb. Ezen folyamatok ismerete elengedhetetlen része a hagyományos késsel történő borotválkozásnak.

Ez elmúlt 15 évben közel 20 ezer darab Extrasol borotvakést adtunk el. Büszkék vagyunk arra, hogy tömegeknek kínált saját gyártású termékünk lehetőséget arra, hogy megtanulhassák a borotvakések helyes használatát, elérhető áron. Ezzel hisszük, hogy  a magyar piacon trendet teremtettünk a hagyományos borotválkozás reneszánsza jegyében. Természetesen fontos kiemelni, hogy ez a borotvakés csak egy darab a több száz termékből álló borotválkozási felszereléseink között, amely egytől egyig kipróbált sikernek örvendenek.

                Extrasol borotvakésünk pedig talán segít megteremteni a rituálét, vagy akár a szép és nemes hobbit, mely évszázados hagyományokból ered. A megszerzett ismeretek segítségével pedig már nyugodtabban ruházhatunk esetleg be egy drágább, specifikusabb és tartósabb borotvakés(ek)re. Bízunk benne, hogy már akár ennél a belépő szintű/ gyakorló terméknél is megtapasztalhatja tisztelt vásárlónk azt a kiszolgálást, azt a profi tapasztalatainkra felépített ajánlási struktúrát, amelyet családi vállalkozásunk 36 év alatt gyűjtött össze. Nagyon fontosnak tartjuk a személyes ajánlást, amelyet nagy igyekezettel viszünk most át webshopunk felületeire is, hogy itt is hasonló szintű kiszolgálást tudjunk biztosítani, mint szaküzleteinkben.